magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Segíts és nyerj!
 
A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság kérdőíves felmérést állított össze azzal a céllal, hogy látogatóik igényeihez mérten tudják fejleszteni és bővíteni szolgáltatásaikat a jövőben. A kérdőívet kitöltők kedvezménykupont kapnak és ingyenes belépőket nyerhetnek hortobágyi turisztikai programokra.
   
 

Azok a válaszadók, akik a kérdőívet február 28-ig kitöltik, egy-egy 50%-os kedvezménykupont kapnak az általuk megjelölt hortobágyi turisztikai programra, amelyeket 2018. október 31-ig használhatnak fel. A kérdőívet március 31-ig kitöltők között pedig ingyenes belépőket sorsolnak ki a 2018. július 7-8. között megrendezése kerülő Hortobágyi Lovasnapok rendezvényre.

Válaszaival Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a Hortobágy világörökségi értékeinek bemutatását méltó módon, minél élményszerűbben tudják megvalósítani.

A kérdőív IDE KATTINTVA érhető el.

(Forrás: magyarnemzetiparkok.hu)

   
 
2018.02.23.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design