magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Az idei év utolsó LIFE Természetvédelmi tréningje
 
A 2017. év utolsó LIFE Természetvédelmi tréningje mintegy 50 fő résztvevő közreműködésével 2017. június 28-án zajlott le a Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztálya szervezésében.
   
 
A III. LIFE Természetvédelmi tréning, amely a „LIFE Kapacitásépítés Magyarországon” című (LIFE14 CAP/HU/000010) projekt keretében került lebonyolításra az alábbi témák köré épült: LIFE pályázatírás hazai és külföldi gyakorlati tapasztalatai, e-proposal felület használata és funkciói, földvásárlások gyakorlata pályázói szemmel.
 
Mint az ezt megelőző, így ezen tréning fő célja is az Európai Bizottság által felügyelt LIFE pályázati program megismerése, és - elsősorban - a környezetvédelmi alprogram részeként a „Természet és biodiverzitás” témák köré épülő pályázatok beadásának elősegítése.
 
 
A beadási határidő közeledtével (természet és biodiverzitás témakörben szeptember 14.) előadóink a leendő pályázókat számos gyakorlati tanáccsal látták el a pályázatírással kapcsolatosan, valamint megosztották saját tapasztalataikat a projekt első lépéseinek megvalósításával összefüggésben.
 
Köszönjük a résztvevőknek, hogy ilyen szép számmal megjelentek! Sikeres pályázatírást kívánunk!
 
 
   
 
2017.07.05.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design