magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Natura 2000 védjegy kampány
 
Az Európai Bizottság elindította a Natura 2000 védjegy kampányát, amely során lehetőséget biztosít Natura 2000 területeken megtermelt termékek és szolgáltatások bemutatkozására.
   
 

A kampány célja többek között a termelők inspiráló történeteinek megismertetésével a meglévő partneri kapcsolatok erősítése és újak elősegítése, a természetkímélő módon előállított termékek és szolgáltatások népszerűsítése.

A kampány egyik eleme www.natura2000branding.eu honlap, ahová jelenleg több uniós országból úgy mint, Belgiumból, Finnországból, Görögországból, Olaszországból, Romániából, Hollandiából és Spanyolországból kerültek fel már termékek.

A termék bemutatása mellett a termelő bemutatására és termék oldalára vagy a web shopra átmutató link elhelyezésére is lehetőség van.

   
 
2017.04.03.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design