magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Pályázati felhívások a Nemzeti Parki Termék védjegy használati jogának megszerzésére
 
A Nemzeti Parki Termék védjegy használati jogának megszerzésére pályázhatnak a termelők az ország több nemzeti park igazgatósága által aktuálisan megjelentetett pályázati felhívások alapján.  
 
 
   
 
 
A Vidékfejlesztési Minisztérium a természetvédelmi oltalom alatt álló területeken működő helyi vállalkozások, gazdálkodók, gazdálkodó szervezetek támogatása, eladásra szánt termékeik megbecsülésének növelése, piaci lehetőségeinek bővítése érdekében élt a Nemzeti Parki Termék védjegy létrehozásának kezdeményezésével. A védjegy bevezetésétől a környezettudatosság növelését, a térségi, természetvédelmi, vidékfejlesztési és gazdasági együttműködések erősítését várja a szaktárca, a védjegyrendszer működtetésében kulcsszerepet játszó nemzeti park igazgatóságokkal együtt.
 
A védjegy használatát szolgáltatók, termelők egyaránt elnyerhetik az igazgatóságok pályázati kiírásai alapján. Rendkívül fontos, hogy a védjeggyel kizárólag a védett természeti területeken, vagy Natura 2000 területeken megtermelt olyan termékek és szolgáltatások láthatók el, amelyek megfelelnek a további tanúsítványi feltételeknek.
 
A védjegyhasználatra vonatkozó aktuális pályázatokkal kapcsolatos közérdekű információk, pályázati anyagok az igazgatóságok honlapjain érhetőek el az érdeklődők számára. 
 
Nemzeti park igazgatóságok pályázati felhívásai:
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
    
 
 
  
 
   
 
 
    
 
  
 
 
     
    
 
 
     
 
 
  
 
 
  
 
   
 
 
 
 
 
 
    
 
 
   
 
2013.04.29.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design