magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


Természetvédelmi Információs Rendszer (TIR)

TIR KEZDŐLAP

http://geo.kvvm.hu/tir

A védett természeti területek interaktív térképe

http://geo.kvvm.hu/tir

Vadonleső
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

» Tevékenységi körök » Vadászterületek természetvédelme » A természetvédelem vadászati, vadgazdálkodási koncepciója
A természetvédelem vadászati, vadgazdálkodási koncepciója
 


A KvVM Természetvédelmi Hivatalának 2003. évi kiemelt munkatervi feladatai között szerepel a természetvédelem vadgazdálkodási – vadászati koncepciójának és a koncepció végrehajtási feladatainak összefoglaló feldolgozása, amely tartalmazza a vadgazdálkodással és vadászattal, különösen a vadászható állatfajok körével, a vadgazdálkodási körzetekben fenntartandó legkisebb és fenntartható legnagyobb vadlétszámmal, a nagyvadlétszám-csökkentéssel, valamint a nemzeti park igazgatóságok vadászati jogával kapcsolatos, természetvédelmet érintő alapvető koncepcionális szakmai kérdéseket, a jövőbeni megoldandó feladatokat, továbbá a nemzeti park igazgatóságok vadászatra jogosultsága alatti vadászterületeken folyó vadállomány-fenntartás korábban kiadott szakmai irányelveinek továbbfejlesztését.

A vadászati koncepció pdf formátumban

   
 
2009. 05. 13. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design